Om Oshadhi

HVORFOR OSHADHI?

Oshadhi olier er æteriske olier der er 100% naturlige. De er ikke blandet op med vand og er derfor kraftigere end andre æteriske olier.

At købe æteriske olier er et spørgsmål om tillid. Hos Oshadhi finder du essentielle olier i den højest mulige kvalitet fra pålidelige kilder. 

Oshahdi er mere end bare æteriske olier der giver velvære og afslapning. Idéen bag Oshadhi handler også om at hjælpe andre mennesker. Derfor går al overskud til aktiviteter der helt konkret hjælper socialt udsatte mennesker med at lære at læse, dyrke yoga og at meditere.100% naturlig

Oshadhi produkter er naturlige og på ingen måde kemisk modificerede. De indeholder kun olien fra det angivne anlæg. Olierne blandes ikke, fortyndes eller ekspanderes med andre olier.

De bliver ikke bleget, peroxideret eller manipuleret på nogen måde. De er markeret med det botaniske navn og kemotype. Ingen syntetiske tilsætningsstoffer, parabener eller genetisk modificerede planter anvendes. Oshadhis naturlige blandinger består hovedsageligt af organiske ingredienser og produceres med mademulgeringsmidler. Kun naturlige dufte, farver og konserveringsmidler anvendes.

Nogle absolutter er opløst i alkohol, jojoba eller mandelolie, hvis det er nødvendigt, fordi de ikke er flydende i deres faste form.

Ikke testet på dyr

Produkterne er 100% fri for dyreforsøg. Oshadhi ingen dyreprøvede ingredienser, og de tester ikke produkter på dyr.

Vegansk

Oshadhi bruger ikke råvarer fra dyr. Det eneste ikke-veganske råmateriale, der anvendes i nogle kosmetiske produkter, er ubehandlet bivoks fra økologisk biavl.

Socialt ansvar

Landmænd og leverandører af Oshadhi produkter betales til rimelige priser. Ved at gøre dette værdsættes langsigtede samarbejder og personlige forhold.

Kvalitetssikring

Råmaterialerne i Oshadhi gennemgår kontinuerlige laboratorietests. Dette inkluderer GC / MS-undersøgelser foretaget af certificerede kemikere samt anmeldelser foretaget af eksterne organer (Ecocert / IMO, EcoControl, ICEA).

Aromapleje

Er du i tvivl om hvordan du kan få mest mulig effekt af dine æteriske olier, så kan vi sende vores varmeste anbefalinger til læge Charlotte Bech. Hun tilbyder kurser i aromapleje, læs mere her.