Hvorfor vælge Oshadhi?

Hvorfor vælge Oshadhi?

Hvad er forskellen på Oshadhi og andre mærker der sælger æteriske olier? 
...ja, det er et godt og vigtigt spørgsmål. 

At købe æteriske olier er et spørgsmål om tillid. Hos Oshadhi finder du essentielle olier i den højest mulige kvalitet fra pålidelige kilder.

Oshahdi er mere end bare æteriske olier der giver velvære og afslapning. Idéen bag Oshadhi handler også om at hjælpe andre mennesker. Derfor går al overskud til aktiviteter der helt konkret hjælper socialt udsatte mennesker med at lære at læse, dyrke yoga og at meditere.


100% naturlig

Oshadhi produkter er naturlige og på ingen måde kemisk modificerede. De indeholder kun olien fra det angivne anlæg. Olierne blandes ikke, fortyndes eller ekspanderes med andre olier.

De bliver ikke bleget, peroxideret eller manipuleret på nogen måde. De er markeret med det botaniske navn og kemotype. Ingen syntetiske tilsætningsstoffer, parabener eller genetisk modificerede planter anvendes. Oshadhis naturlige blandinger består hovedsageligt af organiske ingredienser og produceres med mademulgeringsmidler. Kun naturlige dufte, farver og konserveringsmidler anvendes.

Nogle absolutter er opløst i alkohol, jojoba eller mandelolie, hvis det er nødvendigt, fordi de ikke er flydende i deres faste form.

Ikke testet på dyr

Produkterne er 100% fri for dyreforsøg. Oshadhi ingen dyreprøvede ingredienser, og de tester ikke produkter på dyr.

Vegansk

Oshadhi bruger ikke råvarer fra dyr. Det eneste ikke-veganske råmateriale, der anvendes i nogle kosmetiske produkter, er ubehandlet bivoks fra økologisk biavl.

Socialt ansvar

Landmænd og leverandører af Oshadhi produkter betales til rimelige priser. Ved at gøre dette værdsættes langsigtede samarbejder og personlige forhold.

Kvalitetssikring

Råmaterialerne i Oshadhi gennemgår kontinuerlige laboratorietests. Dette inkluderer GC / MS-undersøgelser foretaget af certificerede kemikere samt anmeldelser foretaget af eksterne organer (Ecocert / IMO, EcoControl, ICEA).

Fokus på ro og nærvær

I en tid med store forandringer, er det specielt vigtigt at vi prioriterer os selv og roen. Det er vigtigt for os at skabe et rum hvor der er fokus på netop det. Derfor har vi samlet vores "rolige olier" her. Du kan bruge de æteriske olier til aromaterapi hjemme hos dig selv.

Se alle olierne her 🤲🏼

Tilbage til blog